El CNS veu grans opcions de les seves waterpolistes sabadellenques a Rio

Set de les vuit jugadores aspirants han entrat en la convocatòria pels Jocs Olímpics | El club sabadellenc veu com a gran escull Estats Units

Redacció
21 de juliol del 2016
Les waterpolistes elegides
Les waterpolistes elegides | RFEN
El Club Natació Sabadell (CNS) aportarà un total de set jugadores a l’equip olímpic que representarà l’Estat espanyol als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. El club considera, a més, que la qualitat de les seleccionades fa augurar una bona actuació del conjunt espanyol, on una de les grans rivals a abatre serà Estats Units.
 
Finalment les elegides del club sabadellenc són Laura Ester, Maica Garcia, Mati Ortiz, Pili Peña, Anni Espar, Judit Forca i Clara Espar, mentre que el seleccionador ha decidit deixar fora la vuitena candidata sabadellenca, maria Elena Sánchez. Totes elles formaran part de l’equip que intentarà pujar al podi després de guanyar el subcampionat a Londres 2012.
 
“Representa un orgull, una llàstima, però, que no hi hagin pogut ser les vuit candidates, però estem orgullosos perquè han aconseguit una fita que requeria molt esforç”, assenyala en declaracions a NacióSabadell Gustavo Marcos, director esportiu del CNS. De fet, la vuitena candidata va ser descartada en requerir dues porteres i haver-hi tres candidates, motiu pel qual l’exclusió ho atribueixen a una decisió merament tècnica.
 
“Les noies han demostrat que poden guanyar qualsevol equip, i Estats Units és l’únic que sembla estar per sobre de la resta”, assegura Marcos. Tot i això, reconeix que ha estat un any complicat, amb compromisos com la classificació per als Jocs, o l’Eurolliga, amb un calendari atapeït: “Veurem com arriben les noies”, sentencia.