Sant Quirze tanca la deixalleria per fer-hi tasques de remodelació

L’actuació preveu l’adequació de l’espai i l’augment de les mesures de seguretat

Redacció
19 de juliol del 2016
La deixalleria municipal de Sant Quirze del Vallès romandrà tancada els dies 19, 20 i 21 de juliol amb motiu de les tasques de millora que s’hi estan realitzant. Aquestes actuacions, que van començar la setmana passada, responen a l’adequació i actualització de l’espai i preveu, entre d’altres, el desmuntatge i substitució del tancat perimetral per evitar robatoris i intrusions.

També, la remodelació de l’entorn de la caseta de l’operari i substitució de la mateixa, així com la instal·lació de baranes de seguretat i el sanejament de les xapes metàl•liques de rodament dels contenidors.

Tanmateix, entre les tasques programades, hi ha prevista la millora d’un mur interior que permetrà ampliar el radi de gir dels vehicles que accedeixen a la deixalleria. L’empresa FCC.SA, concessionària del contracte de recollida selectiva dels residus municipals, neteja dels espais públics i deixalleria, és l’encarregada de realitzar les esmentades tasques de millora. La instal·lació està situada al carrer Menorca, al polígon industrial Sud-Oest.