​Sabadell, ciutat d'anunci (II)

Els carrers de la ciutat han aparegut en espots de marques d’arreu del món | Cada any es fan una quarantena de rodatges a la capital vallesana

Rodatge al Parc Catalunya de Sabadell, amb un elefant
Rodatge al Parc Catalunya de Sabadell, amb un elefant
08 d'agost del 2016
Dilluns passat NacióSabadell us va oferir un tastet d'alguns dels anuncis que s'han rodat a la ciutat de Sabadell en els darrers anys. Avui us oferim una nova entrega d'anuncis, alguns dels quals no s'han vist mai a casa nostra.


Anunci de l'empresa Tesco, al Parc Catalunya.


Anunci de l'empresa Volvo, rodal al Mercat Central.

Citroën C3 - Be different. Feel Good from Mosquito Barcelona on Vimeo.


Anunci del nou Citroën C3, rodal al camí de Can Quadres i la Pista Coberta d'Atletisme, aquest any.

Sabadell, a la Catalunya Film Comission
 
Amb tot plegat, Sabadell és la vuitena ciutat catalana que més rodatges va acollir durant el 2015, amb un total de 40 produccions, segons dades recollides per la Catalunya Film Comission del departament de Cultura de la Generalitat. La ciutat és membre d’aquesta xarxa des del 2008, i durant aquest temps les localitzacions més sol·licitades han estat el Parc Catalunya i l'Eix Macià, així com alguns dels carrers vianantitzats del centre, la pista coberta d'atletisme i el seu entorn, el cementiri, el Rodal i el Teatre Principal.

Aquests emplaçaments també es van repetir durant el 2015. De fet, les gravacions a Sabadell han crescut respecte al 2014, quan es van rodar 37 produccions, però es mantenen per sota del 2013, amb 42. El municipi se situa per darrere de poblacions com Barcelona, escenari català indiscutible amb 3.311 rodatges, l'Hospitalet de Llobregat (172) i el Prat de Llobregat (121).