VÍDEO Cercavila de cotxes de Sant Cristòfol a Sabadell

Més d'una vintena de cotxes i motos han fet el tradicional passeig per commemorar el patró dels conductors

Cercavila de vehicles per Sant Cristòfol a Sabadell
Cercavila de vehicles per Sant Cristòfol a Sabadell | Albert Segura
Redacció
13 de juliol del 2016

L'Associació Recreativa Amics de Sant Cristòfol de Sabadell ha organitzat aquest dilluns el tradicional passeig de vehicles pel centre de la capital comarcal per commemorar la diada de Sant Cristòfol, patró dels conductors. La cita ha permès veure cotxes antics i d'altres de no tant circular per carrers com la Rambla, on han aixecat una forta expectació.

Tot i que Sant Cristòfol és el 10 de juliol, com que aquest any queia en diumenge es va decidir ajornar-ho en dilluns. La cita va arrencar a les 17.00 hores amb una concentració a la plaça de Sant Salvador, on es van reunir diverses persones que van beneir el seu vehicle, per donar pas a una volta pels carrers de Sabadell.

Posteriorment, el recorregut va acabar a la mateixa plaça on va arrencar, on es va oficiar una missa a l'església de Sant Salvador, es va fer una cantada d'havaneres i es va menjar coca. Prèviament, el dia 8 es va celebrar una trobada a l'Hotel Urpí, organitzada pel Gremi de Tallers de Reparació de Sabadell i Comarca, on es va lliurar una placa commemorativa a un dels taxistes més veterans de la ciutat i una altra a un mecànic de Sabadell.