Sabadell reconeix els 15 joves amb millor nota d'accés a la universitat

L'alcalde de la ciutat els ha entregat diplomes de reconeixement i un val per gastar en llibreries de la localitat

L'alcalde de la ciutat, Juli Fernàndez, amb els regidors Marisol Martínez i Joan Berlanga  i els alumnes que han rebut reconeixements.
L'alcalde de la ciutat, Juli Fernàndez, amb els regidors Marisol Martínez i Joan Berlanga i els alumnes que han rebut reconeixements. | Juanma Peláez
Norma Vidal
13 de juliol del 2016
El govern de Sabadell ha reconegut els quinze estudiants que han obtingut la millor nota final d'accés a la universitat. L'acte s'ha celebrat aquest dimarts al saló de plens de l'Ajutnament i l'alcalde ha entregat als joves un diploma en reconeixement "al seu esforç" i un val de 150 euros per gastar en llibreries de la ciutat. 

"Estem aquí per reconèixer la feina que heu fet i també la dels i les vostres mestres", ha assegurat el batlle en el seu discurs on ha recordat als joves la seva capacitat de transformació i innovació. Així mateix ha dit als estudiants que la seva formació és "com una autopista" en constant evolució i que cada parada només és una "àrea de servei" en el camí.
 

Imatge del reconeixement als joves amb millor nota. Foto: Juanma Peláez


Per la seva banda, el regidor d'Educació, Joan Berlanga, ha assegurat que l'etapa de la formació és "clau" en el futur dels joves i els ha demanat que tingui molt present "l'aportació al bé comú" que poden fer. 

Entre els joves que han participat en aquest reconeixement destaca el Pol Molénat Gené, estudiant del Sant Nicolau i que és el sabadellenc que ha tret millor nota final d'accés a la universitat.