Sabadell neda més de 188.000 metres per l'esclerosi múltiple

La cita ha tingut lloc al Club Natació Sabadell, al Cercle Sabadellès 1956, al Club Tenis Sabadell i a les piscines Joan Serra

Participants al Mulla't 2016.
Participants al Mulla't 2016. | Juanma Peláez
Redacció
11 de juliol del 2016
Actualitzat el 12 de juliol a les 12:42h
La ciutat de Sabadell s'ha sumat un any més a la celebració de la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). La cita s'ha dut a terme aquest diumenge i ha reunit a centenars de persones que han nedat més de 188.000 metres i han pres part en un salt col·lectiu. En aquesta ocasió les activitats han tingut lloc a les Piscines Municipals Joan Serra, al Cercle Sabadellès 1856, al Club de Tennis Sabadell i al Club Natació Sabadell (CNS).

A les piscines municipals Joan Serra un total de 78 persones van nedar 18.135 metres i al Cercle Sabadellès una seixantena de persones van recórrer 55.650 metres.  Així mateix, a les 12:00 hores totes les persones que van voler van prendre part en el salt conjunt on també s'hi va poder veure l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez i alguns regidors del consistori. 
 

L'alcalde de la ciutat, Juli Fernàndez, amb els regidors Ramon Vidal, Montse Chacón i Marisol Martínez. Foto: Juanma Peláez


Per la seva banda, la Fundació Club Natació Sabadell va concentrar els actes a la piscina de 25 metres del carrer Montcada, on els socis i sòcies van nedar 115.075 metres. D'aquests 100.000 van fer-los els nens i nenes del casal d'estiu.  

Per últim, al Club Tennis Sabadell també s'hi van dur a terme aquestes activitats. Tots els participants en aquesta iniciativa, independentment de la distància recorreguda o l'emplaçament escollit, van rebre un diploma acreditatiu. 

La campanya té per objectiu conscienciar la població sobre aquesta malaltia alhora que permet recollir fons per a l’estudi i investigació de l’esclerosi múltiple a través de donatius i amb la compra de merxandatge.