Suspesa la inauguració de la rehabilitació de la Cova de Mura

Les obres han permès fer graons en llocs on el pendent era excessiu i una passera en un tram inclinat

Redacció
07 de juliol del 2016
La direcció del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac ha informat aquest dijous que, per causes derivades de la impossibilitat de gestionar les visites amb garanties de continuïtat del servei per als visitants, es veu obligat a posposar la inauguració prevista per aquest dissabte i les visites guiades a la cova de Mura.

El Parc comunica que no es podran iniciar aquestes visites fins que sigui possible oferir un servei adequat, per la qual cosa lamenta les inconveniències produïdes als possibles visitants.

Per a la millora de la seguretat i la conservació de la cova s'han fet obres a l'interior. En una fase prèvia ha calgut fer una prospecció per assegurar que la intervenció no afectava restes arqueològiques. Posteriorment, s'han pogut realitzar les obres de condicionament que, sobretot, han consistit en l'habilitació d'un únic recorregut per fer visitable la cova per a la majoria de persones: s'han fet graons en llocs on el pendent era excessiu i una passera en un tram inclinat.

Per a més informació: Centre d'Informació de Mura Tel 938 318 375 - p.santllorenc.mura@diba.cat i Centre d'Informació del Coll d'Estenalles Tel. 938 317 300 - p.santllorenc.estena@diba.cat