Els FGC començaran a circular en proves pel Passeig aquest mes

La Generalitat iniciarà els testos amb vagons sense passatgers en les properes setmanes | El servei entrarà en funcionament al setembre fins el centre, i la resta de la línia ho farà al 2017

Interior del túnel dels FGC al Passeig de la Plaça Major, a Sabadell
Interior del túnel dels FGC al Passeig de la Plaça Major, a Sabadell | Juanma Peláez
04 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:33h
Els Ferrocarrils de la Generalitat començaran a circular fins el Passeig de la Plaça Major aquest mes de juliol. Segons ha pogut saber NacióSabadell, la Generalitat començarà en les properes setmanes les proves de circulació de combois sense passatgers, amb l'objectiu de tenir-ho tot a punt perquè al setembre entri en funcionament la primera part de l'ampliació de la línia fins el centre de la ciutat.
 
L’entrada en funcionament de l’ampliació de la línia només es farà, però, amb les dues primeres parades, Sabadell Estació i Passeig de la Plaça Major, mentre que la resta es connectaran al 2017. Per aquest motiu, en les properes setmanes es començarà a fer circular trens amb la mirada posada a l'estrena del primer tram, previst pels volts de la Festa Major.
 
L’obertura de les dues estacions suposaran una millora mínima pel que fa a l’activació del servei. Al barri de Gràcia-Can Feu suposarà la renovació de l’estació, mentre que al centre implica moure Sabadell Rambla uns metres amunt, fins el Passeig de la Plaça Major. En aquest punt, l’estació millora en infraestructura, dotant la parada d’una andana amb via a cada banda.