Regalen la provocadora samarreta contra Sabadell a Juli Fernàndez

En el marc de la Festa Major de Terrassa

Juli Fernàndez, amb la samarreta contra Sabadell del revés
Juli Fernàndez, amb la samarreta contra Sabadell del revés | @julifernandez
Redacció
02 de juliol del 2016
Actualitzat a les 9:42h

L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha rebut aquest divendres una de les samarretes provocadores contra Sabadell. Ha estat en el marc de l'inici de la Festa Major de Terrassa, i el batlle sabadellenc no se n'ha estat de penjar-ho a Twitter, utilitzant, a més, vocabulari exclusivament sabadellenc.

La samarreta l'ha creat La Xemeneia, un grup de joves terrassencs amb una forta vinculació amb el teixit associatiu de la cocapital vallesana que vol respondre a la necessitat de festes lligades especialment a la cultura popular i tradicional egarenca i catalana. Per difondre l'entitat i recollir diners no se'ls ha ocorregut altra cosa que fer una samarreta d'estiu. "Fes amics a la ciutat veïna (per ara) i llueix una causa justa com aquesta per allà on vagis".

La proposta passa per canviar una ciutat dels Països Catalans per una altra. L'oferta, però, és que vingui Perpinyà a Catalunya i deixar Sabadell pels francesos. 

Juli Fernàndez ha rebut la samarreta en l'inici de la Festa Major de Terrassa, on ha estat convidat per part de l'alcalde de la cocapital vallesana, Jordi Ballart, i que el batlle sabadellenc ha acceptat de la mateixa manera que ja ho va fer l'any passat.