Ràdio Sabadell tindrà programa d'estiu propi

Es tracta de l'espai "Els veïns del tercer", fet per gent de la casa | És el primer cop en els darrers anys que s'aposta per la producció pròpia en el període estival

Imatge promocional del nou programa de Ràdio Sabadell
Imatge promocional del nou programa de Ràdio Sabadell | RS
Redacció
03 de juliol del 2016
Aquest dilluns comença la programació d’estiu de Ràdio Sabadell, amb una aposta centrada en la producció pròpia i que es materialitza amb Els veïns del tercer, un magazín centrat en l’actualitat i ple de propostes per fer durant l’estiu. Està produïts i realitzat per gent de la casa, concretament Franc Lluís, Mireia Sans i Marc Pijuan.

"Són bons professionals que han demanat l’oportunitat d’encapçalar el programa estrella de l’estiu, la proposta que van fer és francament interessant i per això estaran compartint els matins amb tots els sabadellencs que ens vulguin sintonitzar”, assenyala la directora de Ràdio Sabadell, Montse Pérez Creus.

El magazín s’emetrà de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 hores, i compta amb col·laboradors com en Sergi Figueras, un dels millors sommeliers del país, David Vila, escriptor i impulsor del “català-sabadellenc”, o la coneguda cuinera Mila Martínez. La Unió Excursionista de Sabadell (UES) i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental són algunes de les entitats que també participaran en el programa.

En el programa es parlarà de viatges, gastronomia, tendències, música i també faran unes peculiars classes de francès. "Hem establert una col·laboració amb l’Alliance Française de Sabadell perquè els alumnes dels cursets d’estiu participin un dia a la setmana al programa, posant en pràctica el que han après", assenyala Pérez Creus.

La programació d’estiu de Ràdio Sabadell es completarà amb l’emissió de programes produïts per La Xarxa com La Tarda o Via Verda i versions estiuenques d’alguns dels “clàssics” de l’emissora municipal com La Caixa de Pandora, Enfilats, o L’Espia de Mahler.