El castellarenc Dani Pedrosa, de nou a la llista dels morosos d'Hisenda

El recull inclou les persones físiques amb deutes superiors al milió d'euros | Hi continuen Mario Conde i Lorenzo Sanz | També hi apareixen Intereconomía, Mediapubli i tres clubs de bàsquet catalans

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat a la 13:00h
Dani Alves, en una roda de premsa a la seu del Barça
Dani Alves, en una roda de premsa a la seu del Barça | FCB
Hisenda ha publicat actualitzada la llista de grans morosos amb noms i cognoms, entre els quals hi figura el castellarenc Dani Pedrosa,amb 7.856.949,85 euros. El recull inclou 336 persones físiques amb deutes superiors al milió d'euros.

Aquesta nova llista presenta algunes variacions en relació a la que es va publicar el 23 de desembre, ja que alguns dels morosos, un total de 333, han satisfet els seus deutes, i altres hi apareixen per haver contret deutes amb el fisc que abans no tenien (246).

Així, entre d'altres, el recull incorpora Enel Green Power, empresa del Grupo Enel dedicada a les energies renovables, amb un deute d'11,6 milions d'euros, i Dani Alves, jugador fins aquesta temporada del FC Barcelona, amb 1,3 milions d'euros pendents de pagament.

Entre els morosos més famosos que hi havia a finals de 2013 i que continuen a la llista hi ha: Mario Conde (9,9 milions), l'expresident del Reial Madrid, Lorenzo Sanz (1,3 milions), l'expresident del València, Vicente Soriano (1,1 milions) i l'exjugador argentí del Barça, Gabi Milito (1,8 milions).

En el llistat també hi apareixen alguns clubs esportius catalans de bàsquet com el Joventut de Badalona (3,6 milions), el Club Bàsquet Girona (10,1 milions) o el Lleida Bàsquet (1 milió d’euros). En l’àmbit de la comunicació també hi surten Premsa Catalana, exeditora del diari Avui (14,68 milions), l’empresa de Jaume Rouras Mediapubli (1,62 milions), el grup Intereconomía (10,23 milions), o Prensa Universal S.L. (1,11 milions d’euros.) 

De la llista, desapareix Arturo Fernández, l'exvicepresident de la CEOE i actual president de la Cambra de Comerç de Madrid, que devia gairebé 10 milions d'euros.

L’import global de deutes recollit en aquest llistat supera els 15.700 milions d’euros, i la xifra total de deutors supera els 4.768. Respecte a la primera entrega de desembre, el deute ha augmentat un 0,7%, mentre que els deutors s'han reduït un 1,8%. També s'ha reduït el deute de les persones físiques, però el de les jurídiques ha augmentat.
 

Llista de grans morosos