NacióSabadell sorteja entrades per veure «Sobre el fenomen de les feines de merda»

Es tracta de la segona proposta que la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 ha programat dins el cicle de Teatre a la Fresca

Imatge de l'espectacle 'Sobre el fenomen de les feines de merda' de Joan Yago.
Imatge de l'espectacle 'Sobre el fenomen de les feines de merda' de Joan Yago. | Cedida
Nació Sabadell
30 de juny del 2016
Actualitzat el 01 de juliol a les 14:09h
NacióSabadell sorteja dues entrades dobles per poder veure el proper dilluns, 4 de juliol a les 22:00 hores l'espectacle Sobre el fenomen de les feines de merda. Es tracta d'una proposta que s'emmarca en el cicle de Teatre a la Fresca que la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 ha recuperat després de 9 anys i que forma part del Festival 30 Nits. 

En els darrers anys ha nascut una classe sencera de treballadors assalariats;  una classe de treballadors que, en trobar-se amb un vell amic a una festa, intentaran evitar a tot preu parlar sobre a què es dediquen. Dóna’ls una mica d’alcohol i en menys de cinc minuts llançaran terribles diatribes sobre com d’inútil, avorrida i profundament estúpida és la feina que fan

La companyia La Calòrica pren com a punt de partida el cèlebre article On the phenomenon of Bullshit Jobs de l’antropòleg nort-americà David Graeber per construir un espectacle d’històries breus, intenses i directes on, entre grans dosis d'humor, ens preguntem què és “la feina”, per què la fem, com ens identifica i per què li dediquem la part més important de les nostres vides.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dilluns, 4 de juliol, a les 08:00 hores. 
- Nació Sabadell farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.