SANT JORDI 2015

Unitat pel Canvi vol permeabilitzar l’activitat cultural dels barris

El partit vol que allò que es fa als centres cívics es difongui a la resta de la ciutat

per Redacció, 23 d'abril de 2015 a les 14:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'equip d'Unitat pel Canvi a la parada de Sant Jordi. Foto: Albert Segura


Unitat pel Canvi vol una ciutat on la cultura tingui un caràcter transversal, i per això aposta perquè la producció que es fa en un barri determinat no es quedi únicament en aquella zona de la ciutat. Per aquest motiu consideren essencial aplicar unes polítiques per fomentar l’intercanvi entre els diferents barris. Ho han dit en un contacte amb els mitjans en la seva parada de Sant Jordi.

 
“Volem se actius amb les diferents associacions de veïns per ajudar-los a difondre allò que es fa en un barri a d’altres de la ciutat, ajudant a créixer així la cultura popular de Sabadell”, explica el candidat d’Unitat pel Canvi, Joan Berlanga. D’aquesta manera, l’activitat dels centres cívics agafa força com a generador de sinergies que permetrien cosir la ciutat.
 
“És una llàstima que l’acció dels barris sovint quedi silenciada, com és el cas del teatre, àmbit en el qual s’és molt actiu”, afegeix Berlanga. En aquest sentit, l’aposta de la formació passa per facilitar als nens i joves amb situacions econòmiques adverses l’accés a la cultura perquè ningú en quedi exclòs.

 

Participació