El Sabadell respon al possible acomiadament de Miguel Álvarez

Ho fa després dels rumors que s'han intensificat aquesta setmana

Antoni Reguant, en roda de premsa aquest dimarts
Antoni Reguant, en roda de premsa aquest dimarts | CES
Redacció
29 de juny del 2016
El president del Centre d'Esports Sabadell, Antoni Reguant, ha comparegut aquest dimarts per donar la versió del club sobre les darreres informacions que apunten a la probable sortida del tècnic del primer equip, Miguel Álvarez. Reguant ha defensat la decisió del club, assegurant que hi ha una nova realitat econòmica que obliga a replantejar certes decisions.

“Nosaltres li hem exposat que tenim i tindrem dificultats per fer front al que el contracte estableix i per poder proveir-lo del capital humà amb el qual està acostumat a treballar, el tercer escull és el tipus de plantilla que podem confeccionar, hem dit que no renunciarem a res però hi ha casos on serà difícil poder donar continuïtat", ha assenyalat. En aquest sentit, apunta que si hi ha alguna oferta rellevant es prescindirà del jugador en qüestió.

“Com li vaig dir a Miguel Álvarez, per la categoria ell és un Ferrari i avui el Centre d’Esports Sabadell no està en disposició d’assumir el cost d’un Ferrari”, ha afegit Reguant, que assegura que s'està intentant trobar una solució amb el representant de l'encara tècnic arlequinat: "Per part nostra, màxima voluntat de deixar les portes obertes per si la situació del club canvia en un futur”, ha afegit.

Reguant també ha confirmat que "per respecte als temps, les formes i les persones" no es farà cap pas endavant en l'anunci del nou entrenador i que aquesta mateixa setmana està previst que es presenti la campanya de socis per a la temporada 2016-17.