Bon Preu ultima l'obertura del seu nou supermercat al Vallès

Es troba al Portal Nou de Terrassa | Aquest dimecres s'inaugura un establiment que ha suposat 4,5 milions d'euros d'inversió i que ha creat 35 llocs de treball

Redacció
28 de juny del 2016
Aquest dimecres 29 de juny obre les portes el nou supermercat Bonpreu a Terrassa, situat a les antigues oficines de Caixa Terrassa del carrer del Portal Nou, al centre de la ciutat. L'establiment comptarà amb quasi 1.300 m2 de superfície de venda repartits en dues plantes i 26 places d'aparcament. Ha suposat una inversió de 4,5 milions d'euros i ha creat 35 llocs de treball directes, a part dels indirectes per realitzar tasques de manteniment de l'edifici.

L'horari d'atenció al públic serà de 9:15 a les 21:15 hores de dilluns a dissabte i comptarà amb les seccions de productes frescos de fruita i verdura, carnisseria, xarcuteria i formatgeria, peixateria i fleca. També de les seccions de celler, alimentació envasada, congelats i basar bàsic, a part dels productes d'higiene personal i drogueria. Amb tot, una selecció de productes de qualitat a molt bon preu i amb especial atenció als productes frescos de proximitat.

Aquest establiment d'alimentació és el segon del grup a Terrassa. El primer van ser un Esclat, inaugurat el setembre del 2015 a l'avinguda Tarradellas, que també disposa de benzinera EsclatOil. Amb aquest nou Bonpreu són sis els establiments del Grup a la comarca del Vallès (un a Ripollet, dos a Santa Perpètua i un altre a Palau de Plegamans) i té previst inaugurar-ne tres més abans d'acabar el 2016. Dos Bonpreu a Cerdanyola i Castellbisbal i un Esclat a Sabadell.