Gabriel Rufián: «En dies com avui hem de demostrar que som forts»

El candidat d’ERC a les eleccions espanyoles augura el pacte de “la gran coalició” | Reitera que cal anar a votar per deixar les opcions catalanistes fora de joc

Gabriel Rufián, votant aquest diumenge a Sabadell
Gabriel Rufián, votant aquest diumenge a Sabadell | Albert Segura
Albert Segura
26 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:51h

Gabriel Rufián és seguidor de la sèrie Joc de Trons, i no ha deixat passar l’oportunitat de fer-ho saber als mitjans que han seguit la seva votació d’aquest diumenge d’eleccions. El candidat d’ERC a les eleccions espanyoles ha emès el seu vot aquest matí a les 9.30 a l’escola Ribatallada, al barri de la Creu Alta
 
La gran coalición is coming, ja ho han dit el secretari general i la futura secretària general del PSOE, Susana Díaz, així que no hi haurà cap novetat”, ha assegurat Rufián. El candidat també ha defensat el fet que ERC es presenti a les eleccions espanyoles i que els votants independentistes vagin a votar, assegurant que “hi ha partits que es perden per incompareixença”.
 
“Alguns de nosaltres tenim l’honor de representar un partit que porta 85 anys esperant aquest moment, Catalunya es defensa a tot arreu i a tota hora, i en dies com avui hem de demostrar quant forts som”, ha afegit. En aquest sentit, ha assegurat no estar nerviós, i ha pronosticat que “avui serà un gran dia”.
 
Rufián ha votat en companyia de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, que ja ha emès el seu vot a les 9.00 hores a l’escola Teresa Claramunt.