Demanen ​respecte i conscienciació per l'entorn del bosc de Can Deu

Darrerament s'han detectat alguns actes de vandalisme

Redacció
25 de juny del 2016
El bosc de Can Deu
El bosc de Can Deu | C.E.
La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i el Grup BBVA demanen "respecte i conscienciació" per l'entorn del Bosc de Can Deu. Aquest toc d'alerta arriba després que en les darreres setmanes el responsables del bosc de Can Deu hagin detectat alguns actes de de vandalisme en aquest espai natural. 

"Tot i que només reflecteixen les accions d’una minoria de persones, no deixen de ser motiu de preocupació i de reflexió per part de tothom", asseguren fonts de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. 

En aquest sentit adverteixen que per una banda hi ha accions que poden tenir greus conseqüències com són els grups d’adolescents que porten taules i sofàs al bosc, hi aboquen les deixalles i esporàdicament fan fogueres amb el risc de provocar un incendi. Per altra banda, s’han trobat actes directament de sabotatge de la reforestació: "S'han descobert uns quant pins joves que han estat escapçats, de forma que l’arbre perd la possibilitat de seguir creixent", apunten.

Per tot això, demanen a tots els usuaris del bosc que respectin l’entorn, no hi aboquin deixalles i facin servir només els camins.