El CE Sabadell garanteix la seva continuïtat a Segona B

El club assegura que existeix un acord amb un grup empresarial per fer front a les tres nòmines que es devien als jugadors

El Sabadell s'ha garantit la permanència a Segona B
El Sabadell s'ha garantit la permanència a Segona B | CES
Redacció
21 de juny del 2016
El president del Centre d'Esports Sabadell, Antoni Reguant, ha comparegut aquest migdia a la Nova Creu Alta per anunciar la continuïtat del club, un any més, a Segona Divisió B. Tot plegat, tal i com ha confirmat Reguant, després d'arribar a un acord amb un grup empresarial que ha permès que avui, data límit per fer-ho, s'hagin pagat les nòmines de març, abril i maig als jugadors: "El gran objectiu d'aquest grup és equilibrar les finances del club. Quan tot això s'hagi produït, entraran a l’accionariat del club, no abans. Tot això s'ha de produir des d'avui mateix i ha d'acabar a mitjans de juliol". "És l'única opció que ha entrat a valorar a fons el model de gestió del club, com es pot fer més eficient, més realista, què poden aportar perquè no ens tornem a trobar en aquesta situació...", ha afegit Reguant, qui també ha avançat que l'acord es va tancar el passat divendres a les tres de la matinada.

Sobre la identitat d'aquest futur màxim accionista, Reguant ha desmentit que el nom sigui el de Hummel Ibérica, tot i que ha confirmat que la marca de roba és una de les "branques d'activitat" i això significarà que es rescindeixi el contracte vigent amb Uhlsport: "Vull agrair immensament la generositat d’Uhlsport Ibérica perquè se’ls hi ha exposat la situació i han entès que no hi havia més remei que rescindir el contracte per donar entrada a aquest grup empresarial”, ha confirmat Reguant.

El president arlequinat també ha anunciat que el pressupost de cara a la temporada 2016-17 serà d'1.200.000€ aproximadament, "sensiblement inferior" a l'actual i que implicarà "una retallada significativa". Això obligarà, segons Reguant, a obrir-se novament cap a un model de cessions que abarateixin el cost de la plantilla, com ja va passar l'any de l'últim ascens a Segona amb Isaac Cuenca, Juanjo Ciércoles o Hiroshi: "El projecte esportiu, per molt que sigui auster i realista, ha de seguir sent ambiciós".

Per últim, Reguant també ha assegurat que la idea és que tota l'estructura esportiva del club es mantingui igual, amb el femení a Segona Divisió, el filial a Tercera i el juvenil a Divisió d'Honor, i també es segueix negociant amb Hisenda per flexibilitzar el deute amb l'entitat: "Se li ha fet un plantejament a Hisenda, dins del marc del pre-concurs, i falta veure si l'accepta i si no ho fa és probable que haguem de resoldre el problema en el marc d'un concurs".