Ciutadans vol desbancar ERC en les eleccions espanyoles a Sabadell

Adrián Hernández ha insistit que la formació no farà president a Mariano Rajoy perquè aposten per tirar endavant "reformes i un canvi per a Espanya"

El portaveu de Ciutadans a Sabadell Adrián Hernández, amb els membres del seu equip
El portaveu de Ciutadans a Sabadell Adrián Hernández, amb els membres del seu equip | C's
Redacció
20 de juny del 2016
L'objectiu de Ciutadans (C's) a Sabadell és "obtenir més vots que al desembre i superar a ERC a la ciutat", ha assegurat Adrián Hernández, portaveu municipal de C's a l'Ajuntament. La formació taronja, que es va quedar a 800 vots dels republicans en els passats comicis, ha fet balanç de la campanya electoral en una de les carpes instal·lades en el Mercat Central. Hernández ha recordat que des de C's no volien aquestes eleccions, perquè "la gent està cansada". El portaveu de la formació taronja ha insistit que confien en les possibilitats del partit per trencar el bloqueig actual i formar un govern estable al país.

Adrián Hernández ha recordat que "hi ha un espai amb gent que es baralla per la independència o com fer un referèndum" enfront dels qui "fan propostes reals dels problemes de la gent en temes socials o educació". El regidor ha insistit que Ciutadans té suport de la gent del carrer, encara que ha valorat que "el més important no és el suport, sinó la utilitat que pugui tenir després". En aquest sentit, ha recordat que no faran president a Mariano Rajoy perquè apostenper aplicar "reformes i un canvi per a Espanya". Així, ha afegit que l'objectiu de C's en un possible govern serà "aportar pel progrés i la regeneració d'Espanya".

El portaveu municipal de Ciutadans s'ha mostrat "molt satisfet" de com s'està desenvolupant la campanya, que en la seva opinió "s'ha reactivat després del debat dels quatre candidats". A més, ha recordat "l'èxit de l'acte central amb Inés Arrimadas en Ca n'Oriac" i ha insistit que C's treballarà per "aconseguir que un català pugui estar al Govern".