Petards amb ADN sabadellenc

L’empresa Petards 4x4 comercialitza packs amb referències al Centre d’Esports Sabadell | Entre els productes hi ha una bateria dels castellers o una altra amb la imatge de la Nova Creu Alta

Productes priotècnics sabadellencs
Productes priotècnics sabadellencs | Albert Segura
Albert Segura
19 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:14h
Un bon Sant Joan sempre ve acompanyat de dos elements indispensables, la coca amb cava i els petards. L’empresa sabadellenca Petards 4x4 s’ha endut al seu terreny aquesta tradició, vinculant-la directament amb la capital vallesana a través de productes que incorporen la imatge d’elements com el Centre d’Esports Sabadell, d’acord a l’acord que manté amb el club arlequinat, així com dels diables o els castellers.
 
La firma del barri dels Merinals ja fa anys que ofereix una gamma de productes del Centre d’Esports Sabadell en exclusiva, amb packs i regals, als quals se sumen també les dedicades a la cultura popular catalana en clau local. Així, el pack La Ceba compta amb la fonts de la Torre de l’Aigua, i les bateries La Font del Cor i l’Estadi, aquestes dues últimes amb els colors del Sabadell i el nom de l’estadi de la Nova Creu Alta. A tot això s’hi suma el pack 11 de Setembre, que compta amb les bateries Els Diables i La Font dels Castellers.


 
“Són referències a la ciutat, que a més compten amb descomptes per als socis i jugadors del Sabadell i membres d’altres entitats de la ciutat, com ara els Castellers de Sabadell”, explica Sandra Córcoles, propietària de Petards 4x4. Entre els productes també hi destaca el Lot Arlequinat, que ve acompanyat d’una motxilla o un rellotge amb l’escut del club.
 
A banda, la botiga sortejarà un iPhone 6S entre els seus clients i un lot de petards i productes del Centre d’Esports Sabadell.
 
Les novetats d’enguany
 
Aquest any el sector pirotècnic presenta novetats destacades en els elements que ompliran els carrers per Sant Joan, i que ja retronen en més d’una plaça. Entre ells hi ha els Asteroids, amb efecte rotatori amb llum i tro al final, o la bateria Colossos, la més gran que tenen i que llança 88 dispars.
 

La família Córcoles, a la botiga dels Merinals. Foto: Albert Segura


“També hi ha de nou les Granades Crackers, que s’encenen i es llancen i fan espetecs”, explica Córcoles. A més, la botiga torna a apostar per crear el Lot Solidari, que per 5 euros ofereixen nou articles, fent-los així assequibles a totes les butxaques, i ofertes 2x1 en diferents articles.
 
La botiga, que s’ha adaptat a les noves directrius europees en matèria de seguretat, també ha incorporat elements de seguretat per als usuaris entre el seus productes, con una fusta amb maneta per llançar coets i evitar cremades.
 
Una altra de les novetats és que per adquirir les clàssiques bombes de fum cal acreditar-se amb el DNI, amb l’objectiu d’establir un registre de les persones que compren aquest producte, d’acord amb la normativa europea.