El Teatre del Sol estrena el muntatge «Al arca a les 8»

Es tracta d'una proposta de teatre familiar de la companyia AlGalliner

Imatge de l'espectacle Al Arca a les 8
Imatge de l'espectacle Al Arca a les 8 | Teatre del Sol
Redacció
18 de juny del 2016
El Teatre del Sol estrena aquest cap de setmana el nou espectacle de la companyia sabadellenca alGalliner. Es tracta del muntatge Al arca a les 8, d'Ulrich Hub, que compta amb la direcció d'Albert Gonzalez i està protagonitzada pel propi González, Marta Tricuera, Mercè Garcia i Marc Lorenzo. 

La nova proposta de alGalliner arriba després de l'èxit que la formació va assolir amb Els Justos, d'albert Camus i que va quedar finalista al premi BBVA de teatre l'any 2014. El muntatge gira al voltant del diluvi universal i narra la història de tres pingüins que tenen l'oportunitat de salvar-se quan un colom els ofereix dos bitllets per l'arca de Noè que salpa a les vuit.

Es tracta d'una visió del diluvi molt particular, explicada per tres pingüins plens d'humanitat que parlen de qüestions que els preocupen i tracten temes com els de l'amistat i n'aborden d'altres de tan delicats com l'existència de Déu. Tot plegat amb sentit comú i humor, i no obstant això, amb seriositat i respecte envers les qüestions existencials.