Obert el període per a demanar una beca d'anglès o francès a Sabadell

Està orientat a alumnes de segon cicle d'ESO, batxillerat i cicles formatius

Redacció
15 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:07h
L’alumnat que vulgui optar a una de les 36 beques d’anglès o francès convocades per l’Ajuntament de Sabadell en col·laboració amb 12 escoles d’idiomes de la ciutat podrà presentar la sol·licitud entre demà, dia 16, i el proper 26 de juny. La iniciativa s'impulsa per afavorir l’aprenentatge de llengües estrangeres, fomentant alhora la igualtat d’oportunitats i la cohesió.

Està orientada a nois i noies de 2n cicle d'ESO, batxillerat i cicles formatius, independentment de la situació socioeconòmica. Inclouran la matrícula i l’import de les mensualitats corresponents a 2 nivells acadèmics consecutius, començant el proper mes de setembre.

En aquesta segona edició dels ajuts, s’ha doblat el nombre de beques, que han passat de 18 a 36 i s’han incrementat de 8 a 12 el nombre d’escoles d’idiomes participants. Així mateix, s’ha incorporat també la possibilitat d’estudiar francès.

Les 12 escoles d’idiomes implicades en aquest projecte municipal són: Alliance Française, Britannia Language Technology, Canada Place, Clarence House, FIAC, Fun English School, Hopin, International House, Quality Languages, Sabadell High School, Selca i What’s Up Sabadell. Totes ofereixen de forma altruista aquestes beques.

La convocatòria dels ajuts respon a la voluntat de l’Ajuntament de fomentar l’aprenentatge d’idiomes entre els infants i joves de la ciutat, tant dins com fora de l’horari escolar. Així mateix, es van posar en marxa gràcies a la tasca portada a terme pel Consell Escolar Municipal a l’entorn, precisament, de les llengües estrangeres. En aquest marc es va considerar imprescindible comptar amb la implicació de les escoles d’idiomes.