Un núvol tòxic obliga a tancar el Club Natació Terrassa

El club ha procedit a l’evacuació immediata de l’espai afectat com a mesura preventiva de seguretat i per vetllar per la salut dels socis i usuaris

Redacció
14 de juny del 2016
Actualitzat a les 20:19h
El Club Natació Terrassa ha hagut de tancat aquest migdia les instal·lacions a la ciutat vallesana després que pels volts de les 13.30 hores s'hagi originat un núvol tòxic. Ha passat en el procés de descàrrega d'hipoclorit sòdic a la zona habilitada per aquesta tasca, entre la piscina de 50 metres i el pàrquing d’hoquei, on s'ha produït una errada humana que ha provocat que aquest producte es barregés amb àcid sulfúric reduït al 22%. 

Com a conseqüència, s’ha produït una reacció química en forma de núvol tòxic. Com indica el protocol per aquests casos, s’ha procedit a l’evacuació immediata de l’espai afectat com a mesura preventiva de seguretat i per vetllar per la salut dels socis i usuaris.

Tot i que la zona ja està controlada i el núvol en procés d’eliminació, el CN Terrassa ha decidit tancar les instal·lacions de l’Àrea Olímpica durant tot el dia d’avui seguint les recomanacions de Protecció Civil. Totes les activitats que s’hi havien de desenvolupar queden suspeses. Està previst que el club funcioni amb normalitat demà mateix.