Centenars de persones es donen cita en el 18è Mercat Medieval de Barberà

Enguany ha ampliat la xifra de parades i activitats

Mercat Medieval de Barberà del Vallès.
Mercat Medieval de Barberà del Vallès. | Ajuntament de Barberà
Redacció
14 de juny del 2016
Centenars de persones de Barberà del Vallès i de municipis propers han gaudit aquest cap de setmana de la 18ena edició del Mercat Medieval de la ciutat que s'ha celebrat a la plaça del Mil·lenari del barri de La Romànica. Sota el nom de Barbàrie, el Mercat ha ampliat el seu nombre de parades i d'activitats.

Entre d'altres propostes els visitants van poder gaudir d'un mercat d'artesania, format per prop de 60 parades amb demostració d'oficis artesans i tallers de forner, cisteller o de ceràmica, animació infantil, jocs de temàtica medieval, espectacles de lluita de cavallers, de dansa i música, i divertides cercaviles.

Complementàriament a les activitats del Mercat Medieval, l’Associació d’Història de Barberà i la Parròquia de Santa Maria de Barberà novament van apropar el patrimoni històric i cultural de Barberà del Vallès amb diverses visites comentades a l’Església Romànica datada en el segle XI.

Per la seva banda, l'Associació de Veïns i Veïnes de La Romànica ha tornat a obrir la seva haima medieval per oferir novament una oferta gastronòmica medieval.