Sabadell subvencionarà accions adreçades a posar en valor el rodal

Les entitats de la ciutat podran rebre un total de 8.000 euros en aquest concepte

Redacció
14 de juny del 2016
Entorn del riu Ripoll de Sabadell.
Entorn del riu Ripoll de Sabadell. | Albert Segura
La Junta de Govern de Sabadell ha aprovat destinar 8.000 euros per a atorgar subvencions per a entitats que vulguin dur a terme accions relacionades amb el medi natural i el foment i coneixement del rodal de la ciutat. Es tracta d'una convocatòria que l'executiu sabadellenc ha recuperat després de cinc anys i que vol donar suport a tots aquells projectes que pretenguin posar en valor l'entorn natural. Les entitats poden programar cursos, cicles de conferències, excursions, publicacions i qualsevol altra activitat relacionada amb aquesta finalitat.

Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes, ha afirmat que "s’ha de valorar positivament que l’administració doni suport a aquest tipus d’iniciatives relacionades amb el rodal i promogudes per les entitats de Sabadell".

L’import de la subvenció cobreix un màxim del 80% del cost del programa, perquè es pugui desenvolupar i assegurar la vialitat del projecte presentat. Cada entitat pot optar a presentar‐hi una sol∙licitud un cop publicada la convocatòria i durant un termini de 15 dies hàbils.