L'Embassa't es mostra molt satisfet amb l'escenari de Can Marcet

Unes 1.200 persones han passat de dijous a diumenge pels diferents concerts | El dia fort va ser divendres amb Quimi Portet

Actuació de la formació Falciots Ninja a l'Embassa't 2016 de Sabadell
Actuació de la formació Falciots Ninja a l'Embassa't 2016 de Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
13 de juny del 2016
Actualitzat el 14 de juny a les 11:04h
Can Marcet s’ha convertit en una troballa per l’organització de l’Embassa’t, el Festival Independent del Vallès. Les instal·lacions han resultat ser un marc idoni, tant per l’entorn com per la proximitat entre artistes i espectadors, en una edició, la vuitena, per on hi han passat unes 1.200 persones.
 
“Estem contents amb el nou espai del festival i l’adequació que s’ha fet a Can Marcet amb un format on hem aconseguit reunir unes 500 persones diàries”, explica Arnau Solsona, president de l’entitat Sona Jove, organitzadora del festival. Divendres, però, es va superar la mitjana amb el concert de Quimi Portet, gran atractiu de la jornada i que ha resultat ser, com d’altra banda era previsible, una de les estrelles del festival.
 
“Hem aconseguit un escenari més petit que mai amb què volíem ressaltar el concepte de proximitat”, destaca Solsona, en referència a l’espai on, per exemple, dissabte hi va actuar Maïa Vidal, aconseguint un efecte de tu a tu amb els assistents al festival. També sobresurt el Petit Embassa’t, que amb més concerts i tallers s’ha adequat a les necessitats del públic.
 
Després d’aquesta edició, l’organització es prepara per la seva participació al cicle 30 Nits i més... que omplirà de cultura la ciutat durant el proper mes de juliol.