El Festival Embassa't porta a Can Marcet Maïa Vidal i Falciots Ninja

Galeria de fotos amb l'espectacle d'aquest dissabte

Maïa Vidal, en un moment de l'actuació al Festival Embassa't 2016 de Sabadell
Maïa Vidal, en un moment de l'actuació al Festival Embassa't 2016 de Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
12 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:22h
La vam conèixer gràcies a l’anunci d’una coneguda marca de cerveses, i en la proximitat no decep. Maïa Vidal ha estat un dels principals reclams del Festival Embassa’t 2016, que aquest any s’ha desplaçat per primer cop a la piscina de Can Marcet, tornant, d’una manera o altra, a l’essència d’oferir música al costat de l’aigua, i en un entorn que presenta espais per a concerts des de l’intimisme fins als grans festivals de temporada.
 
La cantant californiana (Santa Barbara, 1988) va oferir el bo i millor del seu repertori, amb un to amable, simàtic i proper. Enfundada en un cenyit vestit blanc, feia ballar la seva cabellera al ritme dels sintetitzadors que el seu company d’escenari s’encarregava de convertir en la base de temes com la que la va fer popular l’any passat a Catalunya, Our place.
 

La gespa va ser la platea del concert. Foto: Juanma Peláez

 

El concert s’oferia amb un to intimista, en un espai sobre la gespa que deixava la cantant a escassos metres de les cadires de terrassa, i que donaven un aire més d’estar per casa que de gran concert, convertint-se en una bona experiència per arrencar la nit d’espectacles a Can Marcet. “És diferent a quan es feia en altres espais com La Bassa o al centre, la nit acompanya i s’hi està bé”, explicava Jordi B., un dels assistents.
 

Els Falciots Ninja en ple concert a Can Marcet. Foto: Juanma Peláez


 
Nit eclèctica
 
Can Marcet ha estat l’emplaçament escollit per dur aquest any artistes com Quimi Portet, que va actuar divendres en l’escenari principal, i per on aquest dissabte, ben entrada la nit, s’hi han fet amos i senyors la formació Falciots Ninja. Amb el seu to desenfadat i amb una important presència dels instruments de vent, amb trompeta i trombó, han aportat frescor i proximitat.


 
La nit ha continuat amb actuacions com la de Za!, que ha deixat a més d’un amb la boca oberta si no sabia ben bé què hi anava a veure. Tot amb peces com la dedicada “al tema que de veritat preocupa i molt en els darrers anys: anem a comprar al badulake”, segons el seu cantant.