Paco Fernández creu haver resolt els dubtes de la jutgessa del cas Mercuri

L’exgerent del Consorci de Residus ha sortit del Jutjat sense donar massa pistes de la seva declaració | Manuel Bustos ha accedit a les 12.05 a l’edifici, on hi ha arribat sol

Paco Fernández a l'entrada dels Jutjats de Sabadell
Paco Fernández a l'entrada dels Jutjats de Sabadell | Albert Segura
Albert Segura
10 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:59h
L’exgerent del Consorci de Reisdus del Vallès Occidental, Paco Fernández, creu haver resol els dubtes de la jutgessa que instrueix el cas Mercuri de presumpta corrupció i tràfic d’influències. Fernández ha declarat en qualitat d’investigat per haver participat en la col·locació en places públiques de persones de confiança sense haver seguit els passos establerts.
 
Fernández no ha perdut massa temps amb els mitjans de comunicació a la sortida dels Jutjats, on hi ha entrat poc abans de les 10.00 hores, moment en què tenia previst l’inici de la seva declaració, i n’ha sortit poc abans de les 12.00 hores. Únicament ha respost amb un lacònic “sí” a la pregunta de si havia respost als dubtes de la magistrada, sense aturar-se davant dels periodistes.
 
Poc després, cap a les 12.05, ha entrat a l’edifici l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, que a diferència d’altres ocasions ha arribat als Jutjats sol. Sense anar més lluny, en la darrera ocasió el va acompanyar el regidor del PSC a Sabadell Lluís Monge.
 
Bustos ha arribat amb aire distès i amb un somriure, sense aturar-se tampoc a fer declaracions als mitjans presents. Avui també han de declarar en qualitat d’investigats dos tècnics responsables de la signatura dels contractes fets fins l’any 2012.