C's demana els electors que votin les formacions «disposades a arribar a acords»

El diputat al Parlament, Joan García, lamenta que el PP i el PSOE "ja estiguin polaritzant la campanya" | Ho ha dit en l'acte d'inici de campanya a Sabadell

Ciutadans ha donat el tret de sortida de la campanya a la plaça Catalunya.
Ciutadans ha donat el tret de sortida de la campanya a la plaça Catalunya. | Albert Segura
Albert Segura
09 de juny del 2016
Actualitzat a les 23:51h
El diputat de Ciutadans al Parlament i exportaveu de la formació a l'Ajuntament de Sabadell, Joan García, assegura que si els ciutadans volen un nou govern a Espanya han de votar els partits que han demostrat que "estan disposats a arribar a acords" com Ciutadans. García ho ha dit en l'acte d'inici de campanya de la formació taronja a la ciutat, que ha fet a la Plaça Catalunya. 

"Nosaltres no volíem unes noves eleccions perquè sabem que el que la ciutadania desitjava era que féssim l'exercici d'arribar a una cord", ha relatat García, que ha afegit que només han intentat fer-ho dos partits. "Hi ha dos partits que ja a aquestes alçades estan polaritzant la campanya, no van voler acord i volien aquestes eleccions", lamenta. 

En aquest sentit adverteix que durant aquesta campanya "caldrà fer pedagogia" per explicar a la gent que si vol un nou govern les millors candidatures per obtenir-lo són les que estan disposades a negociar i entendre's.