ERC anima els ciutadans a votar per mostrar la fermesa del procés

El diputat vallesà al Parlament, Marc Sanglas, assegura que l'única via per tirar endavant el mandat del poble de Catalunya és la independència

Inici de campanya d'ERC a Sabadell
Inici de campanya d'ERC a Sabadell | Juanma Peláez
Albert Segura
09 de juny del 2016
Actualitzat el 10 de juny a les 0:07h
El diputat al Parlament, Marc Sanglas, ha fet una crida perquè la ciutadania participi en les eleccions espanyoles del 26-J. El vallesà ho ha dit en l'acte d'inici de campanya de la formació a Sabadell, on ha afirmat que cal mostrar "la fermesa del procés" i que els "independentistes van endavant".

Pel diputat, "ha quedat demostrat que a Madrid no hi ha una voluntat majoritària perquè es faci un referèndum a Catalunya", recordant que tot i que Podemos i Pablo Iglesias s'hi han pronunciat a favor, s'han trobat sense suports a la cambra espanyola. "L'única via possible per tirar el procés endavant és l'independentisme", ha refermat. 

Preguntat pels fets ocorreguts en els darrers dies al Parlament català, amb el bloqueig de la CUP a l'aprovació dels pressupostos de Junts pel Sí, Sanglas ha considerat que això no vol dir que el procés estigui patint cap revés. "Segueix existint una majoria a favor del procés", ha remarcat el diputat, que ha recordat que "el mandat del 27-S continua ferm". Amb tot, ha reconegut que caldrà "refer alguns ponts".