En Comú Podem Guanyem el Canvi advoca per un nou «status quo»

La formació espera que la unió de Podemos i Izquierda Unida suposi un increment dels suports a les urnes

Inici de la campanya de les eleccions espanyoles de 2016 d'En Comú Podem a Sabadell
Inici de la campanya de les eleccions espanyoles de 2016 d'En Comú Podem a Sabadell | Juanma Peláez
Albert Segura
09 de juny del 2016
Actualitzat el 10 de juny a les 0:15h
En Comú Podem Guanyem el Canvi ha arrencat la campanya a Sabadell al Mercat Central, el mateix emplaçament que va escollir per iniciar la del passat mes de desembre. La foto de família ha precedit una presentació en què s'ha destacat la voluntat de donar un gir a la política espanyola seguint el patró iniciat a Catalunya.

"Estem convocats a triar un nou govern, no hem de fallar i hem d'anar a votar, la ciutadania vol un canvi del status quo", ha destacat el regidor i tinent d'alcalde d'Unitat pel Canvi a Sabadell, Joan Berlanga. Per aquest motiu, assegura que es farà una campanya on el carrer guanyarà molt protagonisme, i que a Sabadell passa per la instal·lació d'un total de 26 carpes i la celebració de l'acte central el 15 de juny al vespre a la plaça Doctor Robert.

Berlanga ha destacat, en referència a la unió de Podemos i Izquierda Unida a Espanya que s'ha seguit el camí d'aliances que ja es va dur a terme a Sabadell a les eleccions municipals i que es va repetir amb Catalunya Sí que es Pot a les eleccions al Parlament. Espera, així, reforçar els resultats, tal i com totes les enquestes auguren a dia d'avui.