Cuca Santos demana el vot dels sabadellencs per seguir «pel bon camí»

La candidata del PP al Congrés dels Diputats diu que els populars són la formació que vetlla per la unitat d'Espanya i la creació de llocs de treball | Gesa titlla el líder de Podem, Pablo Iglesias, de "comunista ranci, kafkià i antisistema"

Inici de la campanya de les eleccions espanyoles de 2016 del PP a Sabadell
Inici de la campanya de les eleccions espanyoles de 2016 del PP a Sabadell | Juanma Peláez
Albert Segura
09 de juny del 2016
Actualitzat el 10 de juny a les 0:38h
La candidata sabadellenca del PP al Congrés dels Diputats, Cuca Santos, considera que a la cita electoral del proper 26 de juny "hi ha molt en joc" i adverteix que el que s'haurà de decidir és si es vol que Espanya sigui com Alemanya o com Veneçuela. Santos ho ha dit en l'acte d'inici de campanya que s'ha celebrat aquest dijous a la seu del partit i on també hi ha participat el regidor portaveu del PP a la ciutat, Esteban Gesa.

La número 11 a la llista del PP per Barcelona, Cuca Santos, ha assegurat que la única garantia d'estabilitat és el PP perquè és qui vetlla per la unitat d'Espanya i la creació de llocs de treball. Per tot plegat ha demanat el vot dels veïns i veïnes de Sabadell per "continuar pel bon camí".

Al seu torn, Gesa ha carregat contra el líder de Podemos, Pablo Iglesias, a qui ha titllat de "comunista ranci, antisistema i kafkià" que des del seu punt de vista té com a referent governs de països com Veneçuela. A més, ha criticat que Iglesias s'hagi manifestat "a favor del dret a decidir i del trencament de l'estat espanyol".