El PSC confia en millorar els resultats en uns comicis que titlla de «decisius»

El candidat sabadellenc al Congrés dels Diputats, Paco Aranda, diu que esperen mobilitzar el seu electorat per obtenir una majoria suficient per fer possible l'acord d'investidura de Pedro Sánchez

Els membres del PSC en l'acte d'inici de campanya
Els membres del PSC en l'acte d'inici de campanya | Juanma Peláez
Norma Vidal
09 de juny del 2016
Actualitzat el 10 de juny a les 0:09h
El candidat sabadellenc del PSC al Congrés dels Diputats, Paco Aranda, confia que els resultats que la formació obtindrà en les eleccions espanyoles del proper 26 de juny seran millors que els dels comicis del passat 20 de novembre. Així ho ha assegurat en l'acte d'inici de campanya a Sabadell on també ha apuntat que l'objectiu és "mobilitzar" l'electorat per obtenir una majoria suficient i poder tirar endavant un acord a Madrid perquè Pedro Sánchez sigui president.

"Aquestes són unes eleccions decisives on el que s'ha de decidir és si Mariano Rajoy segueix sent president o si ho és Pedro Sánchez", ha apuntat Aranda que és el número 16 a la llista per Barcelona. Alhora ha recordat que la cap de llista a Catalunya, Meritxell Batet, ha estat treballant fins els darrer moment per fer possible un pacte de govern a Madrid. "Ara ho tornarem a intentar", ha assegurat. 

Tot i que ha dit que és conscient que en els darrers anys els resultats de la formació a Catalunya no han estat els esperats, s'ha mostrat optimista i ha recordat que hi ha una massa de 500.000 votants que està "fidelitzada". Així, ha indicat que el missatge dels socialistes "va calant" i que el discurs de Batet és "molt interessant" i "donarà confiança". 

Pel que fa a Sabadell, no considera que el cas Mercuri pugui influir en els resultats perquè assegura que "en cada cita electoral la gent vota coses diferents i històricament les eleccions a les corts generals han mobilitzat una part molt important de l'electorat socialista". En aquesta línia diu que espera que Sabadell i el Vallès Occidental siguin "decisius" perquè el PSOE obtingui els resultats que espera.