Ayuso es reunirà amb els representants d'El Talleret

La trobada se celebrarà dijous 9 de juny | S'abordarà la denúncia que el socialista ha interposat contra Maties Serracant pel procés de cessió de Cal Balsach

Josep Ayuso, en roda de premsa.
Josep Ayuso, en roda de premsa. | Albert Segura
Norma Vidal
07 de juny del 2016
Actualitzat el 08 de juny a la 1:05h
El grup municipal del PSC i el seu portaveu, Josep Ayuso, han accedit a reunir-se amb els representants de les entitats impulsores del projecte de El Tallaret de la Creu Alta el proper dijous 9 de juny. La cita arriba després que els membres d'aquest casal popular hagin manifestat la seva voluntat de trobar-se amb el PSC i el regidor per parlar de la denúncia que aquest ha interposat contra el segon tinent d'alcalde, Maties Serracant, pel procés de cessió de Cal Balsach. 

En declaracions a NacióSabadell, Josep Ayuso ha confirmat que tenen previst reunir-se amb els representants del col·lectiu i ha assegurat que tant ell com la resta de membres del grup municipal del PSC arriben a la trobada per "escoltar" què els volen dir i explicar els motius que els han dut a presentar aquesta demanda. "No tenim res en contra d'El Tallaret, de les entitats de la Creu Alta o de les de la resta de la ciutat", ha afirmat el socialista. Així mateix ha advertit que l'únic que han fet ha estat posar en coneixement de la Justícia uns fets que consideraven que eren delicte. 

La cita tindrà lloc després que l'Associació de Veïns de la Creu Alta va anunciar la setmana passada que declarava el regidor socialista persona no grata al barri com a conseqüència de la demanda i afirmés que considera que aquest acte suposa "un prejudici" pel projecte de El Talleret. "He viscut molts anys a la Creu Alta", ha recordat Ayuso que ha remarcat que el que digui l'associació de veïns no farà minvar la seva "estima" cap a aquest barri de la ciutat.