Els equilibris i acrobàcies de PSIRC arriben a La Vela de l'Estruch

L'equipament sabadellenc acull aquest divendres el muntatge de circ 'Acrometria'

Redacció
08 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:58h
L'univers singular, divertit i lleuger de PSIRC arriba aquest divendres a La Vela de l'Estruch amb el muntatge Acrometria. Es tracta d'una proposta que en tres minuts transporta els espectadors a un món profund on les acrobàcies, la dansa, la perxa xinesa i els equilibris en són els protagonistes. 

Després de l’inici de la programació estable de La Vela de l’Estruch el passat mes de maig amb l’espectacle InTarsi, ara arriba a Sabadell el muntatge Acrometria, de PSIRC, un número que va tenir un gran èxit de públic i crítica en la darrera edició de Fira Trapezi de Reus. Es tracta d'un triangle emocional, metafòric i abstracte on es juga a crear noves geometries humanes, abraçant el risc físic i la ingenuïtat de l’ànima.

L’espectacle va estrenar-se per primera vegada a l'Ateneu Popular 9 Barris el 2013 i va ser creat amb el suport del projecte euroregional Process()s impulsat per La Central del Circ, La Grainerie-Fabrique des Arts du Cirque i l’Oficina de Turisme de Perpinyà.

Una companyia a l'alça

PSIRC va néixer el març de 2011 i va estrenar-se amb l’espectacle LAB el maig de l’any següent. Formada per Wanja Kahlert, Adrià Montaña i Anna Pascual, des de llavors, ha participat a festivals nacionals com Trapezi de Reus, GREC. Festival de Barcelona, l’ 1, 2, 3 del Pallasso de Tiana, la Fira de Circ de la Bisbal de l’Empordà i FiraTàrrega, i en festivals internacionals com el Festival Mirabiglia de Fossano, el Janvier dans les etolies (La seyne sur mer), el Kulturboerse Freiburg (Alemanya), el Brocante Festival (Frisanco-Itàlia) i el Festival d’Avignon, entre d’altres.