​Sant Quirze s'omple de música negra

La localitat acull la primera edició del SQV Black Music Festival

Redacció
07 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:00h
Sant Quirze del Vallès s'omple aquest cap de setmana de música negra per celebrar la primera edició del SQV Black Music Festival. Es tracta d'una proposta que arrencarà el 9 de juny a la Masia de Can Barra i que consistirà en diverses actuacions que oferiran grups locals. Aquest festival s'emmarca en el Tasta SQV que té lloc aquesta setmana al municipi.

El Festival començarà amb l’actuació dels Blue Apples, grup que fusiona el jazz amb la bossanova, el swing i el blues. Tancarà la vetllada Albert Galobart DJ. Dissabte 11 de juny, a la rambla de Lluís Companys, el ritme dels Soulamentsoul i Mr. Keaton faran ballar a la gent que s’acosti a tastar la bona gastronomia santquirzenca. Tancarà la nit de dissabte la formació de Riky Undersounds DJ.

La darrera sessió serà diumenge pel matí al parc de les Morisques, on tindrà lloc un taller familiar de Swing a càrrec de Crazy Legs i les actuacions d’Ela Jam Blues,  Soulamentsoul i Mussoul DJ. Per altra banda, el grup INUWALI KI FANY farà un taller familiar de percussió africana a l’avinguda Camí del Mas, davant de l’establiment La Place, i Els Corcs oferiran una actuació en directe a l’Avui no Cuino. 

Mussouls Shirt

Per finançar les despeses del Festival i aconseguir fons per fer l’any vinent una edició encara més potent, l’Associació de Músics de Sant Quirze demana a través del web de l’esdeveniment donatius a les persones que els interessi que aquest projecte tiri endavant i tingui continuïtat al llarg del temps. Per un donatiu de 12 euros, les persones que s’apuntin al següent enllaç podran recollir al llarg del festival una samarreta dissenyada especialment per al Festival on hi ha divertits mussols vestits de músics que representen els diferents estils de música negra.