Denunciat per atropellar un menor i no tenir el cotxe assegurat

Els fets han passat aquest dijous a Badia del Vallès

Redacció
06 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:49h
La Policia Local de Badia del Vallès ha denunciat un veí de la ciutat que dijous passat va atropellar un menor d'edat i no disposava de l'assegurança obligatòria del seu vehicle. El cas està en mans de la Justícia.

Els fets van passar dijous passar, 2 de juny, pels volts de les 17.30 hores a l'avinguda Mediterània de la localitat vallesana. Segons han explicat fons del cos a NacióSabadell, es tracta d'un ciutadà comunitari d'origen xinès que compta amb una permís de conduír austríac.

El petit creuava el pas de vianants en el moment en què el cotxe no va frenar i el va envestir, provocant-li el trencament de tíbia i peronè, motiu pel qual va ser traslladat a un centre hospitalari. Va ser llavors quan la policia va demanar la documentació pertinent al conductor, trobant-se amb què no disposava de l'assegurança obligatòria. Per aquest motiu, s'han traslladat les diligències al Jutjat.

Ara fa un mes, el 7 de maig, tres nenes també van resultar ferides a Badia després de ser atropellades per un cotxe. En aquella ocasió, presentaven ferides de diferent consideració.