Unes 400 persones es manifesten per defensar El Tallaret

La marxa ha sortit de la seu del PSC i ha acabat a Cal Balsach | El col·lectiu assegura que tot i les reiterades demandes els socialistes encara no els ha contestat quan poden reunir-se

Acció a l'inici de la manifestació
Acció a l'inici de la manifestació | @BallDiablesSBD
Redacció
05 de juny del 2016
Actualitzat el 06 de juny a les 11:04h
La marxa per reclamar que segueixi endavant el procés per crear el Casal Popular El Tallaret ha reunit aquest diumenge unes 400 persones, segons l’organització, que ha resseguit l’eix central de Sabadell. És la manera que diverses entitats culturals del barri de la Creu Alta i de tota la ciutat tenen per reclamar que el projecte no s’aturi, a la vegada que han demanat al PSC que retiri la denúncia que l’ha aturat.
 
Precisament, la manifestació ha arrencat a la seu dels socialistes. “Ningú ens hi esperava, la persiana era baixada i hem aprofitat per penjar uns cartells i unes pancartes que ens hem endut quan hem començat a caminar”, explica Oriol Rifer, portaveu del col·lectiu.
 
La mobilització ha avançat per la Gran Via, la Rambla, la Via Massagué i l’avinguda Onze de Setembre fins arribar a la plaça de la Creu Alta, on els diables han fet una encesa i s’han llegit els manifestos del Tallaret i de l’Associació de Veïns de la Creu Alta, que manté la declaració de persona no grata a Josep Ayuso.
 
Petició sense resposta
 
Rifer manté que tot i que els han fet arribar la petició de reunió urgent als socialistes, ningú no ha respirat. “Sabem que el PSC ha enviat correus a totes les entitats de la ciutat menys a les del Tallaret per explicar el seu posicionament, però sembla que no tenen temps de respondre’ns a nosaltres ni de quedar”, ha lamentat.
 
D’altra banda, la campanya per recaptar fons per assumir els costos que suposa arrencar l’espai ha arribat ja al 86%, amb uns 190 adherits.