Una jove de 26 anys mor en un xoc frontal a la C-59 a Palau-Solità

El sinistre s'ha produït de matinada a la variant de la població | També hi hagut tres ferits, un dels quals greus i ha hagut de ser traslladat a la Vall d'Hebron

Redacció
05 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:15h
Nou accident mortal, en aquest cas a la C-59 a Palau-Solità i Plegamans (el Vallès Occidental). Una persona ha perdut la vida al quilòmetre 8,7 d'aquesta via, a la variant del municipi vallesà. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 01.10 hores.
 
Per causes que s’estan investigant, dos turismes han col·lidit frontalment i, com a conseqüència de l’impacte, ha mort la conductora i única ocupant d’un dels vehicles. Es tracta de M.L.V.G.O, de 26 anys, veïna de Sant Feliu de Codines (el Vallès Oriental). A més, també hi ha hagut quatre persones més ferides: un ferit greu, traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron, un ferit menys greu, traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron, i dos ferits menys greus traslladats a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.
 
Arran del sinistre, s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d’excarceració, i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Pel que fa a l’afectació viària, la carretera ha estat tallada fins a les 04.19 hores, tot i que s’ha desviat el trànsit per la B-143.

Es tracta de la tercera víctima mortal en tres dies a les carreteres catalanes. Divendres va morir un home en un xoc frontal a la C-31 a l'Empordà mentre que ahir va morir una altra persona a la mateixa carretera, però a Vilanova i la Geltrú.