CiU vol que Sabadell obri biblioteques i centres cívics a l'estiu

Asseguren que és un servei bàsic i que s’hauria de sumar a l’obertura d’altres equipaments com CAP | Recorden que és una competència totalment municipal

Toni Font i Carles Rossinyol, aquest matí en roda de premsa
Toni Font i Carles Rossinyol, aquest matí en roda de premsa | Albert Segura
Redacció
03 de juny del 2016
Actualitzat el 06 de juny a les 14:13h
El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a Sabadell vol que l’Ajuntament obri les biblioteques i els centres cívics de la ciutat al mes d’agost. La coalició nacionalista assegura que el govern local hauria de fer aquesta acció, després que hagi demanat a la Generalitat que obri equipaments com els CAP durant l’estiu, cosa que finalment passarà.
 
Els convergents asseguren que el consistori té l’obligació de dur a terme una acció vinculada amb una competència pròpia de l’Ajuntament, donat que ara, a diferència d’anys enrere, es fa molta vida a la ciutat en ple estiu. “Cal fer un esforç perquè val la pena, es demana a altres administracions, i no té sentit que no ho apliquin a si mateixos, esperem que no facin servir una doble vara de mesurar”, ha explicat el portaveu del grup municipal, Carles Rossinyol.
 
En aquest sentit recorda que els horaris marquen que durant l’agost cap biblioteca serà oberta cap dia, excepte la Vapor Badia, que obrirà de 10.00 a 21.00 hores cada dia, de dilluns a divendres. Rossinyol emplaça el govern municipal a moure fitxa i a organitzar activitats dinamitzadores coincidint amb aquest període.