Castellar guanya 40 noves places d'aparcament gratuït

La nova zona d'estacionament és provisional i es troba en un solar ubicat entre els carrers de Clavé i Pedrissos

Redacció
02 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:31h
Imatge del solar on s'ubica el nou aparcament.
Imatge del solar on s'ubica el nou aparcament. | Ajuntament de Castellar
Castellar del Vallès disposarà aquesta mateixa setmana d’una nova àrea provisional d’estacionament lliure amb capacitat per a una quarantena de vehicles. L’aparcament està situat en una parcel·la municipal d’uns 700 metres quadrats ubicada a la cantonada entre els carrers de Clavé i Pedrissos.

Segons ha explicat el regidor de Manteniment, Pepe Leiva, "aquest és un espai que l’Ajuntament va haver d’adquirir de manera forçosa en el seu moment, i que s’ha volgut destinar provisionalment a aparcament fins que no es decideixi el seu ús definitiu".

Les feines de condicionament del solar es van iniciar fa unes setmanes amb la desbrossada del terreny, per a continuació procedir a la reposició del paviment amb trinxat d’asfalt compactat. A més, s’han senyalitzat les places d’estacionament amb pintura a les parets, i s’ha col·locat un bordó remuntable a tota l’amplada de l’accés, pavimentada amb panot.

La brigada municipal ha estat l’encarregada de dur a terme els treballs, que s’han completat amb una reparació de la claveguera del carrer de Pedrissos, a càrrec de Sorea, i amb el trasllat de la marquesina de la parada d’autobús, ja que quedava massa a prop de l’entrada de l’aparcament.

Tant l’accés com la sortida de vehicles es farà pel carrer de Pedrissos.