Un pis ocupat ha provocat els talls de llum al centre dels darrers dies

Els talls de llum han deixat els carrers a les fosques durant tota la nit des de dissabte

El carrer Sant Pau, completament a les fosques
El carrer Sant Pau, completament a les fosques | NacióSabadell / Cedida
Redacció
02 de juny del 2016
Des del passat cap de setmana, el centre de Sabadell ha patit severs talls en el subministrament elèctric en l'ellumenat públic. Així ho va recollir NacióSabadell a través de les fotodenúncies que diversos lectors ens van fer arribar a la nostra adreça, sense que se n'arribés a determinar la causa.

La situació era tenebrosa en carrers com Sant Pau, Ferran Casablancas o Duran i Sors, on la única llum que hi havia al carrer era la de les cases i dels cotxes que passaven. Segons ha pogut saber NacióSabadell, el motiu de l'apagada es troba en un domicili del centre, que ha estat ocupat sense permís dels propietaris.

Segons les fonts consultades, aquests inquilins haurien punxat de manera fraudulenta el fluïd elèctric de l'enllumenat públic, motiu que va suposar la interrupció del servei a la via pública. Un cop es va posar en marxa el sistema per detectar on es trobava l'anomalia, es va localitzar l'origen, motiu pel qual es va desmuntar el sistema de captació de l'energia per tornar a distribuir-la de manera correcta.

Podeu fer-nos arribar les vostres fotodenúncies a l'adreça [email protected].