solidaritat

El Kilòmetre Solidari de l'Esquitx destinarà 4.550 euros al casal d'agost

Uns 25 infants tindran espai de lleure durant tot el mes gràcies a la col·lecta econòmica

David Monteagudo, Sergi Asensio i Jordi Pi, en la presentació del Kilòmetre Solidari | Albert Segura
per Redacció, 2 de juny de 2016 a les 11:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El projecte Mou-te per l'Esquitx-Kilòmetre Solidari destinarà els 4.550 euros recaptats a través de la venda de quilòmetres en la cursa de Festa Major de Sabadell del proper 4 de setembre. La suma de 65 voluntaris permet fer la previsió, fet que donarà pas a crear per primer cop un casal per al mes d'agost per als infants més necessitats de la ciutat. L'aportació econòmica es fa a través de la venda dels quilòmetres que es venen de la cursa, que compta amb una longitud total de 7 quilòmetres.

El col·lectiu es fixa com a repte superar la implicació de les edicions anteriors, que van mobilitzar un total de 105 voluntaris i van sumar 8.415 euros. "L'any passat vam tenir 54 voluntaris, i en la primera edició 47, estem molt satisfets de veure com s'hi sumen noves persones i augmentem la xifra de voluntaris", ha explicat Jordi Pi, impulsor del projecte.


Els diners recaptats serviran per assumir part del cost del casal, que s'iniciarà l'1 d'agost i s'allargarà fins el 31, fet que permetrà oferir el servei a uns 25 nens, tot i que la xifra permetria incrementar el nombre de beneficiats. Les activitats es duran a terme entre les 10.00 i les 15.00 hores. 

 

També hauries de llegir
Fa 334 setmanes

Torna el «Mou-te per l'Esquitx-Kilòmetre Solidari»

Participació