El Tallaret recorda que va ser el PSC qui va iniciar els tràmits de la concessió de Cal Balsach

Parlen de “represàlia política” que els ha afectat de ple | Asseguren que mantindran la campanya de recaptació de fons per posar en marxa el Casal Popular

Membres del casal popular, reunits.
Membres del casal popular, reunits. | @ElTallaret
Redacció
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:55h
El Casal Popular El Tallaret té previst seguir amb la seva campanya per recaptar fons per construir el projecte a Cal Balsach, tot i que el procediment s’hagi aturat arran de la denúncia del portaveu del PSC, Josep Ayuso, que també ha provocat la renúncia temporal de Maties Serracant als seus càrrecs. Consideren que s’han vist afectats per un “ajustament de comptes” del PSC amb la Crida per Sabadell, després que Serracant participés en una denúncia contra Ayuso l’any 2014 que l’ha situat com investigat per presumptes irregularitats urbanístiques.
 
El col·lectiu manté que no s’aturaran, de manera que seguiran fent les activitats previstes per aconseguir el local que demanen des de fa anys. “Ara només ens faltaven quatre papers per lliurar i tancar la concessió, nosaltres seguirem endavant”, assegura Míriam Ucendo, membre de la junta d’El Tallaret.
 
Asseguren, a més, que s’han vist afectats per l’acció del PSC contra Serracant: “És una justament de comptes, una represàlia política, no ens agrada ser moneda de canvi”, assegura Ucendo, que recorda que va ser el PSC qui al 2015 va dedicar “bones paraules” al seu projecte. “La majoria de les converses les vam tenir amb el PSC, però en el darrer ple ja vam veure un canvi de cop, hi havia cares rares i no bones paraules, i ara veiem que han presentat la denúncia, fa olor de represàlia política”, insisteix.