La CUP demana la dimissió de Josep Ayuso

Acusen el socialista de presentar una "presumpta denúncia falsa" | Recorden que està investigat en un presumpte cas d'irregularitats urbanístiques

Suport de la Crida per Sabadell i la CUP a Maties Serracant, aquest dimarts a Sabadell
Suport de la Crida per Sabadell i la CUP a Maties Serracant, aquest dimarts a Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 18:11h
La CUP de Sabadell exigeix a través d'un comunicat la domissió del portaveu del PSC, Josep Ayuso, que la setmana passada va denunciar el segon tinent d'alcalde, Maties Serracant, per un presumpte cas de tràfic d'influències en la cessió d’un local annex a Cal Balsach al Casal El Tallaret. Arran de la denúnica, el jutge va comunicar a Serracant que estava sent investigat, moment en el qual va renunciar als càrrecs de govern a la capital vallesana.

La CUP recorda en el text que Ayuso està sent investigat per un presumpte cas d'irregularitats urbanístiques, i parlen d'una "presumpta denúncia falsa" que "ha denigrat de nou la ciutat de Sabadell". Per aquest motiu, demanen que Ayuso renucniï, diuen, pel bé de la ciutat i del seu propi partit.

"Cal recordar que les persones denunciants, el portaveu del grup dels socialistes de Sabadell, Josep Ayuso, i Maite Morao, estan imputats per delictes contra l’ordenació del territori i de prevaricació administrativa en el cas de Ca n'Azina, cas que va denunciar la formació Entesa per Sabadell de la qual és membre Maties Serracant", asseyalen. La força considera que aquestes "denúncies trampa" són una "maniobra política" per atacar la lluita del govern local contra la corrupció, així com un atac directe a una reivindicació veïnal històrica del barri de la Creu Alta, que passa per donar vida a un local autogestionat per les associacions.

"Ttot el suport a la decisió col·lectiva de la militància de la Crida per Sabadell i al govern de transformació de Sabadell, explicitant el suport absolut suport a Maties Serracant i a la gestió feta en el procés de cessió de l’espai per part del govern i al gest de fermesa, coherència i compromís amb la transparència de què Maties Serracant deixi de forma temporal les seves responsabilitats dins del Govern Municipal”, assenyala el portaveu de la CUP, Víctor López.

"Amb aquest atac pretenen posar en entredit la tasca col·lectiva de la Crida per Sabadell i del govern de transformació de la ciutat, intentant aturar la mà dura contra la corrupció que està aplicant, així com en les polítiques transformadores”, afegeix el cupaire.