Cuina Vallès crea la cervesa artesana del Vallès Occidental

Es tracta de la beguda Gold Ave, apadrinada pels cuiners vallesans i que es pot consumir en els restaurants adherits a aquest col·lectiu

La nova cervesa de Cuina Vallès es fa Rubí.
La nova cervesa de Cuina Vallès es fa Rubí. | Cuina Vallès
Redacció
01 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:34h
El Vallès Occidental compta des d'avui amb una nova cervesa que està ideada i apadrinada pels cuiners de Cuina Vallès i que es pot adquirir als restaurants d'aquest col·lectiu presents arreu de la comarca. Es tracta de la cervesa artesana Gold Ave, una beguda feta a la empresa Barra de Rubí i que es presenta com una companyia de qualitat per a consumir durant els àpats. 

La nova cervesa es fa seguint un procés artesanal que es porta a terme tot a les instal·lacions de Rubí. És una variant de la cervesa Barra, especialment feta per Cuina Vallès, ideal per a les persones que tot i no estar acostumades a prendre cervesa artesana volen introduir-se en aquest món. 

Durant la presentació, Carles Calsina, president de Cuina Vallès, va explicar que l'objectiu del col·lectiu és buscar productes que els uneixin com a comarca i va assegurar que aquesta nova cervesa n'és un clar exemple. Així, amb la creació d’aquesta cervesa, els cuiners del Vallès Occidental segueix apostant pels productes de proximitat, elaborats a la comarca i seguint un procés de producció artesanal.

Amb la comercialització d’aquesta varietat de cervesa, Cuina Vallès disposa d’un producte comú que es pot trobar als 13 restaurants del grup, repartits pels municipis de Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Matadepera, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Terrassa i Viladecavalls.