creu alta

El Tallaret explota contra el PSC

El col·lectiu lamenta que els hagin posat en mig d'un "ajustament de comptes" amb la Crida per Sabadell | Recorden que per culpa de la denúncia dels socialistes el seu projecte es veu afectat

per Redacció , 1 de juny de 2016 a les 06:00 |
Membres del casal popular davant de les futures instal·lacions | Albert Segura
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juny de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Casal Popular El Tallaret ha carregat contra el PSC i el seu portaveu municipal, Josep Ayuso, i la tècnica Maite Morao, per haver interposat una denúncia contra el regidor Maties Serracant i dues treballadores municipals, donat que ha provocat la paralització del seu projecte a la Creu Alta. A través d'un comunicat, el col·lectiu fa una sèrie de consideracions, exposades a continuació:

– El nostre rebuig a la denúncia. Exigim la seva retirada immediata ja que es tracta d’una estratègia de desprestigi personal en la qual també en som part afectada.


– La denúncia implica l’aturada d’un projecte autogestionat que ha generat unes dinàmiques de participació i col·laboració entre entitats i veïns i veïnes del barri. La voluntat d’aturar-ho suposa un pas enrere que ens situa a un antic model de ciutat passiu i desvinculat d’allò que passa al seu entorn.

– Mostrem un total suport a les persones investigades arran de la denúncia, el tinent d’alcalde Maties Serracant i les dues tècniques, ja que tan sols complien amb el mandat expressat en el ple municipal del passat  3 de febrer de 2015 que l’anterior govern del PSC aprovà per unanimitat l’inici de la concessió de l’espai a la nostre entitat i la corresponent requalificació de l’espai.


El col·lectiu recorda, a més, que el seu projecte passa per recuperar un espai abandonat, motiu pel qual la rehabilitació, xifrada en 200.000 euros, l'assumirà totalment l'entitat. I acaben el comunicat amb un missatge: "Fem fora la màfia. Els carrers seran sempre nostres. El Tallaret no s’atura".

 

Participació