El Tallaret explota contra el PSC

El col·lectiu lamenta que els hagin posat en mig d'un "ajustament de comptes" amb la Crida per Sabadell | Recorden que per culpa de la denúncia dels socialistes el seu projecte es veu afectat

Membres del casal popular davant de les futures instal·lacions
Membres del casal popular davant de les futures instal·lacions | Albert Segura
Redacció
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:48h
El Casal Popular El Tallaret ha carregat contra el PSC i el seu portaveu municipal, Josep Ayuso, i la tècnica Maite Morao, per haver interposat una denúncia contra el regidor Maties Serracant i dues treballadores municipals, donat que ha provocat la paralització del seu projecte a la Creu Alta. A través d'un comunicat, el col·lectiu fa una sèrie de consideracions, exposades a continuació:

– El nostre rebuig a la denúncia. Exigim la seva retirada immediata ja que es tracta d’una estratègia de desprestigi personal en la qual també en som part afectada.

– La denúncia implica l’aturada d’un projecte autogestionat que ha generat unes dinàmiques de participació i col·laboració entre entitats i veïns i veïnes del barri. La voluntat d’aturar-ho suposa un pas enrere que ens situa a un antic model de ciutat passiu i desvinculat d’allò que passa al seu entorn.

– Mostrem un total suport a les persones investigades arran de la denúncia, el tinent d’alcalde Maties Serracant i les dues tècniques, ja que tan sols complien amb el mandat expressat en el ple municipal del passat  3 de febrer de 2015 que l’anterior govern del PSC aprovà per unanimitat l’inici de la concessió de l’espai a la nostre entitat i la corresponent requalificació de l’espai.


El col·lectiu recorda, a més, que el seu projecte passa per recuperar un espai abandonat, motiu pel qual la rehabilitació, xifrada en 200.000 euros, l'assumirà totalment l'entitat. I acaben el comunicat amb un missatge: "Fem fora la màfia. Els carrers seran sempre nostres. El Tallaret no s’atura".