La CUP tanca files al voltant de Maties Serracant

Una seixantena de persones donen suport al regidor després de la denúncia del PSC | Els cupaires mantenen que el PSC ha actuat amb aires de venjança

Maties Serracant, en l'acte de suport a la seva gestió
Maties Serracant, en l'acte de suport a la seva gestió | Albert Segura
Albert Segura
31 de maig del 2016
Actualitzat a les 21:31h

 
Una seixantena de persones s’han reunit aquest dimarts a la tarda a la plaça Doctor Robert per explicitar el seu suport a Maties Serracant, que ha anunciat la seva renúncia als càrrecs que ostenta al govern municipal. Ho fa després que el PSC l’hagi denunciat per un presumpte cas de tràfic d’influències per la cessió d’un local annex a Cal Balsach, motiu pel qual el jutge li ha comunicat que l’investiga.
 
La Crida per Sabadell ha reiterat que el procés per establir la cessió al col·lectiu El Tallaret es va desenvolupar amb tres sessions plenàries a l’Ajuntament, motiu pel qual mantenen la seva legalitat. De la mateixa manera, defensen que no s’ha hagut de fer cap modificació del planejament urbanístic donat que els tècnics no ho han considerat oportú.


 
“La denúncia del PSC no la podem interpretar d’una altra manera que com una maniobra de revenja política pel ferm compromís de la Crida contra la corrupció de l’anterior govern”, ha expressat la portaveu de la formació, Anna Lara. De la mateixa manera, afegeix que la paràlisi que provoquen els socialistes amb la seva denúncia té conseqüències negatives sobre l’activitat social al barri de la Creu Alta.
 
“No se’n sortiran”, ha assegurat Serracant, que ha agraït el suport dels concentrats, entre els quals hi havia membres del govern i l’exdiputat de la CUP, David Fernández.
 

Maties Serracant, en l'acte de suport a la seva gestió. Foto: Albert Segura