La Joventut de La Faràndula tanca temporada amb 17.500 espectadors

Ratatouille, el petit xef, reuneix 4.915 persones

Els actors de Ratatouille, a l'escenari de La Faràndula
Els actors de Ratatouille, a l'escenari de La Faràndula | Juanma Peláez
Redacció
31 de maig del 2016
Actualitzat a les 0:25h
La Joventut de La Faràndula ha tancat aquest diumenge i amb 17.500 espectadors una de les millors temporades dels últims anys. La majoria han passat pel Teatre de La Faràndula, on 15.100 persones han assistit als muntatges d’El Món Màgic d’Oz, Els Pastorets, El conte de Hansel & Gretel iRatatouille, el petit xef. Aquest darrer va baixar el teló aquest diumenge amb 4.915 espectadors.
 
Les funcions al Teatre Poliorama de Barcelona han reunit 1.600 persones per veure El Món del Màgic d'Oz, mentre que 500 ho han fet a La Sala Miguel Hernández per assistir als Pastorets infantils, i 300 al Teatre Principal de Sabadell amb l'obra de Nadal Qui talla el bacallà. En total, s’ha incrementat en 2.500 espectadors la xifra de l’any passat.
 
“La temporada ha estat més que positiva, hem complert amb escreix els objectius marcats del que volem que Joventut de la Faràndula faci a Sabadell i fora de la ciutat”, assenyala el president de Joventut de la Faràndula, Salvador Peig,
 
Estrena de la Temporada
 
El musical familiar Ratatouille, El petit xef, dirigit per Albert Gorina i Magda Palau, la darrera i esperada producció que ha servit per tancar la temporada 2015-2016, ha comptat amb un total de 4.915 espectadors, molt bona crítica i acceptació del públic. La representació ha comptat amb un total de 12 temes musicals creats per a l’ocasió.
 
Un dels directors del muntatge, Albert Gorina, assegura estar “molt contents i satisfets del resultat, ja que el públic és el que decideix si una obra està be o no i hem tingut un gran èxit de públic i de crítica, el muntatge ha agradat molt i hem vist el públic amb moltes ganes de veure l’obra”.
 
El seu èxit ha dut a programar la proposta per a la propera temporada, així com Hansel & Gretel. Paral·lelament, ja s’està treballant en una nova proposta.